DE Schelp is onderdeel van het bungalowpark De Bosch in Midsland-Noord, dat bestaat uit elf particuliere woningen met allen een eigen tuin. Aan de bungalows grenst een ruim privé parkeerterrein - zie de witte vlek op de satellietfoto. De Schelp heeft WiFi. DE viersterrenbungalow biedt ruimte aan vijf personen. Op verzoek worden gratis een kinderbed, box en kinderstoel ter beschikking gesteld. Het huis wordt beheerd door een eilander, bij wie huurders met vragen terecht kunnen. De tuin wordt door een eilander onderhouden. Huisdieren zijn niet toegestaan. In de woonkamer staat een houtkachel die ook als open haard gebrand kan worden.

 

HET huis heeft een speelse indeling. In de bijkeuken staan een wasmachine en een wasdroger.
De keuken heeft een heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. In de woonkamer: smart-tv, dvd-speler, stereoset, internetaansluiting, en houtkachel. In de ruime besloten tuin zijn twee terrassen met tuinmeubilair en schommels, de badkamer heeft een douche/ligbad.
IN het souterrain zijn twee slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer met wastafel, tv en videorecorder. Via de bovenlichten komt volop daglicht binnen. Het hele huis is voorzien van centrale verwarming.